JAVNI POZIV ZA PROMOCIJO SLOVENSKIH UMETNIC_KOV MLAJŠE GENERACIJE

JAVNI POZIV ZA PROMOCIJO SLOVENSKIH UMETNIC_KOV MLAJŠE GENERACIJE

 

 

 

 

ODPRT JAVNI POZIV ZA PROMOCIJO SLOVENSKIH UMETNIC_KOV MLAJŠE GENERACIJE

Vabimo vse slovenske umetnice_ke k sodelovanju na razpisu za podporo in promocijo sodobne slovenske vizualne umetnosti. Namen poziva je podpora mlajših ustvarjalk_cev – tokrat s poudarkom na širšem področju Šaleške regije.

OKVIR POZIVA

Prijava na razpis je odprte narave in jo je možno oddati kadarkoli. Razpis je odprt za nedoločen čas. Vsako prejeto in pravilno izpolnjeno prijavo pregledamo in v roku 30 dni od prejema pošiljateljici_ju posredujemo obvestilo o naši odločitvi. Z vsako_im izbrano_im avtorico_jem bo izvedeno fotografiranje in snemanje krajšega predstavitvenega videa o njeni_govi umetniški produkciji.

Vsi videi se poleg premiere na spletnih kanali projekta in naših partnerjev shranjujejo v digitalni arhiv Artopolisa, kjer so dostopni širši javnosti in se v sklopu posameznih promocijskih kampanj portala uporabljajo za širjenje dobrega imena sodelujočih ter promocijo portala in njegovih avtoric_jev.

Na tej povezavi si lahko ogledate do sedaj posnete predstavitvene videe, ki so bili v letu 2019 narejeni v sklopu projekta Artopolis: Mesto umetnosti.

NAVODILA ZA SODELOVANJE

Na razpisu lahko sodelujejo umetnice_ki, starejše_i od 18 let, ki imajo stalno prebivališče v Sloveniji.

Poziv je izključno namenjen vsem, ki so so aktivne_i na področju vizualnih umetnosti. V to so vključena vsa eksperimentalna področja intermedijskih umetnosti, ne vključuje pa področij grafičnega in industrijskega oblikovanja, modne industrije, glasbene umetnosti in komercialne avdio/video produkcije oz. fotografije.

Vsak_a posameznica_k lahko odda največ eno (1) prijavo za razpis. V primeru več prijav s strani enake osebe, se upošteva prvo prispelo prijavo.

OSEBNI PODATKI

Glavni medij, v katerem ustvarjaš:

DELA

Po kliku na gumb "Pošlji", lahko oddaja obrazca zaradi nalaganja velikih datotek nekaj časa trajati. Da bo tvoja oddaja uspešna, počakaj dokler obrazec ne potrdi oddaje.